Posted on

Milyen játék az öltöztetős játék?

öltöztethető baba szabásminta

Az általunk forgalmazott DressYourDoll szabásmintákat arra találták ki, hogy a gyerekek (kislányok vagy akár kisfiúk is) otthon saját maguk készíthessenek el egyedi és stílusos ruhákat babáik, Barbijaik számára.

Ezzel a varró szettel a gyerekek szórakoztató módon ismerkednek meg a varrás művészetével, hiszen az anyagokon látható a vágás és a varrás vonala, így a gyerekek akár szülői felügyelet nélkül is könnyedén el tudnak rajta igazodni.

A szabásmintákban az a legjobb, hogy  a szuperkönnyűtől a nehezebbig mindenféle megtalálható; a nehézségi fokot a csomagoláson jelzett ollócska mutatja.

Fontos tudnod, hogy az anyag, melyet a csomagolás rejt, egy rugalmas, nem bomló textil, tehát akár többször is újra lehet varrni és mosni is lehet az elkészült ruhákat. Az előnyomott minták mutatják, hogy hol kell kivágni az anyagot, így pillanatok alatt divatos ruhát tudnak a gyerekek akár kézzel akár géppel varrni babáiknak, Barbijaiknak.

Szuper lehetőség nektek otthonra, ha a kislányod vagy akár kisfiad érdeklődik a varrás és a babák öltöztetése iránt, és te szeretnéd őt egy nagyon jó kézügyesség növelő és szuper időtöltő ajándékkal meglepni.

Nézz szét webshopunkban, és rendelj tőlünk még ma!