Posted on

Baba szabásminta ajándékba

öltöztethető baba szabásminta és varró szett ajándékba

A tökéletes ajándékot megtalálni egy kisgyereknek, elmondhatjuk, hogy nem egyszerű… főleg, ha szinte már mindene megvan.

Akkor mégis mit adjunk neki ajándékba?

Én úgy gondolom, hogy olyan ajándékban érdemes gondolkodni, amit nem csak egyszer lehet használni, azaz nem olyan játék, amit egyszer összerakunk és kész, többet nem is lehet vel semmit csinálni. Sajnos az üzletek polcain még mindig ezek a játékok hódítanak, de szerencsére egyre jobban utat hódítanak maguknak a természetes, újrahasznosított anyagokból készített játékok.

Amit én ajánlok – vagyis, amit mi ajánlunk – azok nem csak többszöri játékra adnak lehetőséget, de még környezetbarátak is.

A Dress Your Doll márkával készült babaruha szabásminták nem csak gyors sikerélményt hoznak a gyerekeknek, de még környezetbarátak is, hiszen újrahasznosított PET-palackból készülnek. 

A szabásminta csomagokban előre nyomtatott formában találhatóak meg a babaruhához szükséges egyes részek, melyeket csak ki kell vágni, és pár öltéssel összevarrni. 

Ami miatt szintén nagyon jó ajándék a babaruha szabásminta csomag, mert megtalálható benne szabásminta is, így a későbbiekben több babaruhát is el tudtok készíteni, hogy így legyen teljes a szettje a kislányod Barbiejainak.

Webshopunkban többféle mintával ellátott babaruha szabásminta csomagot találsz. Kattints ide, nézd meg a kategóriákat: KATEGÓRIÁK

Jó szórakozást és jó varrást kívánunk:

Zsuzsi és Villő