Posted on Hozzászólás most!

Játékbabára ruhát miből varrjak?

játék babaruha varrás gyorsan

Vannak Barbie babáitok és a sok le és felöltöztetéstől már elszakadtak a gyári ruháik?

Varrjatok nekik új rucikat!

Igenám, de miből?

Azt kell, hogy mondjam, nem kell sokat agyalni azon, hogy mit használjatok fel, hiszen elárulom, hogy én mit szoktam csinálni.

Biztosan van nektek is otthon olyan gyerekruha vagy akár neked is egy-két pólód, ami már szakadt, ami már foltos, aminek valami baja van, és nem tudod, nem akarod sem kidobni sem elajándékozni. Hát akkor legyen belőle babaruha! Tökéletes, hiszen a játék babáknak nem kell, hogy biopamut anyagból készült ruhájuk legyen, nekik elegendő, ha valami takarja őket 🙂

Vagy pedig, ha szoktál varrni, és vannak anyagdarabjaid, akkor azokból tudsz gyorsan és könnyen babaruhát készíteni, pl. egy sálat, egy mellényt vagy egy szoknyát csak úgy, hogy egy négyzet alakú textilt összehajtasz és a sarkánál egy kis kört vágsz ki – máris kész  a szuper szoknya a babának.

Tehát nem kell elrohanni azonnal egy rőfösboltba vagy textil árudába azért, hogy babátoknak varrni tudjatok, bőven elég a kreativitást használni.

Illetve természetesen nálunk is tudsz vásárolni textileket, melyek PET-palackból készültek, így nem csak a környezeted óvod, de megtaníthatod kislányodnak, kisfiadnak, hogy mennyire fontos, hogy a játékaink is ökotudatosak legyenek.

Nézd meg, hogy nálunk milyen textil anyagokat tudsz megvásárolni:

ANYAGOK

Szeretettel:

Zsuzsi és Villő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük