Posted on Hozzászólás most!

Játék a strandra – kreatívkodjatok az árnyékban

kreatív gyerekjáték a strandon

Nyári Kreativitás: Öltöztetős Ruha Panelek és Barbie a Strandon

 

A nyár szabadságot, napfényt és szórakozást jelent, de nem kell feltétlenül megválnunk a kreativitástól és a játéktól, amikor a strandra vagy piknikre indulunk. Miért ne hozhatnánk magunkkal az öltöztetős ruha paneleket és a Barbie babát, hogy a nyári kikapcsolódás közben is alkothassunk és játszhassunk?

Gyors Kreativitás

Amikor a gyerekek kifürödték magukat és ebéd után picit az árnyékban pihennek, sokszor a telefonok, tabletek kerülnek elő csak azért, hogy lekössük a figyelmüket. Azonban mi úgy gondoljuk, hogy a kütyükön kívül is van élet a vízparton.

Igazából sokminden nem kell, csak a panel, a baba és egy varrókészlet – ami valljuk be, hogy sok anyánál van a táskában olyan esetekre, ha kiszakad a nadrág vagy kilyukad a zokni játék közben.

Az öltöztetős panelek segítségével pillanatok alatt új ruhakölteményeket alkothatunk babáinknak. Kombináljuk a különböző paneleket, hozzunk létre divatos összeállításokat, és változtassuk meg a stílust a tengerparton vagy a piknik területén.

Varázslatos Barbie Világ

A Barbie babák által teremtett világ tele van lehetőségekkel. Miért ne vinnénk magunkkal ezt a varázslatos világot a strandra vagy a kempingezésre?

A játékbabák segítségével történeteket és kalandokat hozhatunk létre a homokban vagy az árnyékos fűben. Legyen az egy strandon fekvő napozás, egy piknikező Barbie vagy egy tengerparti parti, a kreativitás és a játék sosem ismer határokat.

Szieszta az Árnyékban

A nyár forró napjaiban gyakran szükségünk van egy kis pihenésre két strandolás között.

Az öltöztetős ruha panelek és a Barbie babák ekkor is a segítségünkre lehetnek. Hozzunk létre egy kis árnyékos sarokot egy napernyő vagy fa alatt, ahol Barbie és ruhakollekciója kényelmesen megpihenhet a szieszta ideje alatt. Együtt tervezhetünk, ruhákat válogathatunk, vagy akár meséket alkothatunk a Barbie életéről.

Összefoglalásként

A nyár nem csak a felfrissülésről szól, hanem arról is, hogy kiélvezzük a kreativitásunkat és a játékot.

Az öltöztetős ruha panelek és a Barbie babák remek eszközök ahhoz, hogy a strandon vagy piknik közben is kreatívak és játékosak maradjunk. Hozzuk létre a saját Barbie történeteinket, alakítsuk át a ruhákat a homokban, vagy pihenjünk meg együtt egy árnyékos helyen. A nyár minden pillanata lehetőségeket rejt, hogy élvezzük a játékot és a kreativitást Barbie-val a nyitott égbolt alatt.

 

Kreatív nyarat kívánunk:

Zsuzsi és Villő

Ui.: a képen a Mary – Jégvarázs varázslat babaruha panelt vittük magunkkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük